PSV versterkt zich met Belgische middenveldster en IJslandse verdedigster

( 0 reacties)
PSV versterkt zich met Belgische middenveldster en IJslandse verdedigster

PSV heeft een slag geslagen op de transfermarkt. De Eindhovenaren hebben zich versterkt met Davinia Vanmechelen en Anna Björk Kristjánsdóttir. Beide speelsters tekenen een contract dat loopt tot het einde van het seizoen.

De 19-jarige Vanmechelen wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain en zal gaan spelen met rugnummer tien. "Ik wil er een superseizoen van maken", zegt de aanvallende middenveldster op de website van PSV.

"Ik ken Aline Zeler, Sara Yüceil en Michelle Hendriks al. Ik ben een technische speler en dat wil ik laten zien. Mijn doel is om kampioen te worden en de beker te winnen", aldus Vanmechelen.

De 29-jarige Kristjánsdóttir, international van IJsland, komt over van IF Limhamn Bunkeflo 07: "Ik ben heel trots dat ik als eerste IJslandse vrouw voor deze grote club mag spelen de komende maanden. Ik hoop dat ik met mijn rust en passend vermogen dingen kan toevoegen aan een team dat het al geweldig goed doet."

Beide speelsters sluiten maandag aan bij PSV en reizen dinsdag mee af naar Málaga, waar de Eindhovense club op trainingskamp gaat. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!