BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

''Deze meiden hebben het vrouwenvoetbal op de kaart gezet''

( 0 reacties)
''Deze meiden hebben het vrouwenvoetbal op de kaart gezet''

De Ex-OranjeLeeuwinnen kwamen vandaag in actie tijdens de historische Nieuwjaarswedstrijd. De oud-internationals wonnen met 4-3 van Royal Haarlem All-Stars.

Manon Melis scoorde twee keer: "Het ging wel lekker in de eerste helft, ik kon er toch nog twee maken. De OranjeLeeuwinnen zijn steeds populairder aan het worden, dus ik denk dat het nu heel erg leuk is dat oud-internationalwedstrijd van de vrouwen wordt gespeeld", liet ze na afloop weten voor de camera van De Telegraaf.

Vera Pauw, die samen met Andries Jonker de taak van coach op zich nam, was vooral trots: "De kern van wat er vandaag speelde, waren de meiden die het vrouwenvoetbal op de kaart hebben gezet in 2009. Dat geeft toch een extra sfeer. Die meiden vinden het ook echt heel erg leuk en zijn trots dat ze hier de eerste wedstrijd kunnen spelen. Ik was ook heel erg trots dat ik werd gevraagd om hier te komen", aldus de oud-bondscoach.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!