Het Liona Meiden Top Toernooi 2019 komt er weer aan!

( 0 reacties)
Het Liona Meiden Top Toernooi 2019 komt er weer aan!

WSC Waalwijk organiseert op 10 juni 2019 wederom een toptoernooi binnen het meidenvoetbal. WSC gaat weer voor een mooie derde editie en nodigen iedereen hierbij uit om in te schrijven.

WSC heeft sinds enkele jaren een zeer actieve en succesvolle meidenafdeling. Voor de derde keer organiseren ze een geweldig evenement voor voetballende meiden.

Winnaars
In iedere klasse strijden de teams tegen elkaar om uit te maken wie het beste is in hun leeftijdscategorie. Met als beloning de winnaarsbokaal en de felbegeerde titel winnaar te zijn van de derde editie van het LMTT.

FairPlay
Bij WSC staat FairPlay hoog op de lijst met waarden en normen. Daarom vinden wij het belangrijk om ook tijdens het LMTT hier aandacht aan te besteden. Het team wat het beste scoort op FairPlay zal met een mooie prijs voor het gehele team naar huis gaan. We beoordelen niet alleen de speelsters, maar ook het gedrag van de begeleiders en de supporters.

De organisatie is alweer druk bezig een mooi evenement te organiseren met veel voetbal maar ook speciale aandacht voor het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk wat gelijktijdig zal worden georganiseerd. Er zijn naast de sportieve strijd veel andere leuke activiteiten rondom het voetbalveld te beleven.

De organisatie organiseert het toernooi voor de volgende leeftijdscategorieën:
MO15 hoog, MO15 laag, MO13 hoog, MO11 hoog, MO11 laag, MO9  alle klasse

De teams moeten voldoen aan de leeftijdscategorieën van meiden, rekening houdend met het maximum aan dispensatiespeelsters. Bij twijfel neem dan contact op met de organisatie.

Teams kunnen zich inschrijven via jeugdtoernooien@wscwaalwijk.nl

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!