FC Twente ontmoet Alkmaar: ''We zullen uit moeten gaan van onze eigen krachten''

( 0 reacties)
FC Twente ontmoet Alkmaar: ''We zullen uit moeten gaan van onze eigen krachten''

Vanavond staat de wedstrijd tussen FC Twente en VV Alkmaar. De wedstrijd op Sportpark 't Wilbert begint om 19:30 uur. Bente Jansen blikt op de website van de Tukkers alvast vooruit.

Vrijdag won FC Twente met duidelijke cijfers van ADO Den Haag: "We hebben echt een prima resultaat neer gezet. Van te voren had ik ook niet verwacht dat het zo zou lopen, maar we hebben het heel goed gedaan. We zaten er met het hele team vol bovenop."

"Verdedigend stond het als een huis en aanvallend hebben we laten zien wat we kunnen. We creëren het hele seizoen al veel kansen, maar nu is er ook de scherpte. We groeien daar ook echt in. Terugkijkend op de wedstrijd tegen ADO Den Haag kunnen we concluderen dat het een lekkere overwinning was."

Jansen hoopt dat de ploeg de lijn van de afgelopen periode door kan trekken: "Het is lastig in te schatten welk VV Alkmaar we treffen. Afgelopen week hebben ze nog gelijk gespeeld tegen Ajax met 2-2, maar wij wonnen de uitwedstrijd weer heel ruim (0-5)."

"Ze zijn dus nogal wisselvallig en staan daarom misschien wel op de vijfde plaats. We zullen dus uit moeten gaan van onze eigen krachten. Als we het gevoel van de voorbije periode mee kunnen nemen dan moet het helemaal goed komen."

 

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!