Van den Berg hoopt op WK: ''Misschien is de tijd juist wel rijp''

( 0 reacties)
Van den Berg hoopt op WK: ''Misschien is de tijd juist wel rijp''

Mandy van den Berg maakte het vorige WK en EK mee. Het laatstgenoemde toernooi begon ze als aanvoerster, maar ze eindigde op de reservebank.

Dat kwam uiteindelijk hard aan bij de verdedigster en ze besloot zich tijdelijk niet meer beschikbaar te stellen voor het Nederlands elftal. Inmiddels heeft de 28-jarige Van den Berg haar geluk hervonden in Valencia.

Nu wil ze niets liever dan weer deel uitmaken van de OranjeLeeuwinnen. Contact heeft ze al gehad met bondscoach Sarina Wiegman: "De bondscoach liet me weten dat ze tevreden was over haar huidige selectie en daar geen verandering in wilde aanbrengen."

"Dat vond ik begrijpelijk, omdat ze midden in een bepaald proces zaten. Inmiddels is dat alweer een tijd geleden, is deelname aan het WK een feit en de tijd misschien juist wel rijp", vertelt Van den Berg in De Telegraaf.

"Ik hoop heel erg dat ik binnenkort weer word geselecteerd. Een jaar geleden was ik nog aanvoerder van het team dat Europees kampioen werd. Ik zou het enorm teleurstellend vinden als ik niet meer bij de eerste twintig hoor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!