FC Twente tegen ADO: ''We hebben nog wat recht te zetten''

0
FC Twente tegen ADO: ''We hebben nog wat recht te zetten''

FC Twente neemt het vrijdagavond op tegen ADO Den Haag. Keepster Nicky Evrard blikt op de website van de Tukkers alvast vooruit op het duel.

Vorige week werd er met 2-1 gewonnen op bezoek bij Ajax: "We hebben laten zien dat we goed bezig zijn. Misschien is revanche niet het goed woord, maar we lieten zien dat we een sterke ploeg zijn."

"In de eerste helft wist Ajax niet goed waar ze het moesten zoeken. Gelukkig pakken we vlak voor tijd dan de drie punten en dan stap je met een lekker gevoel van het veld. We hebben met passie en veel vertrouwen gespeeld en dan gaat alles lopen. Het was dan ook een lekkere overwinning", vertelt Evrard.

ADO is de volgende tegenstander. "Zoals al eerder aangegeven zijn we goed bezig. De verdediging geeft weinig weg en de aanvallers weten steeds makkelijker het doel te vinden. Tegen ADO Den Haag moeten we er daarom weer vol in gaan."

"We hebben ook nog wat recht te zetten tegen die ploeg. Ik verwacht dat het een wedstrijd wordt met veel strijd van beide zijdes. ADO Den Haag is natuurlijk ook een sterke tegenstander, maar als wij ons eigen spelletje kunnen spelen moet het goed komen. Dan steken wij de drie punten in de zak", besluit de doelvrouw.

 

Foto via: Sportfoto-Oost

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!