Visa eerste sponsor Europees vrouwenvoetbal: ''Meisjes en vrouwen inspireren''

0
Visa eerste sponsor Europees vrouwenvoetbal: ''Meisjes en vrouwen inspireren''

Visa wil het vrouwenvoetbal verder helpen ontwikkelen en heeft daarom een zevenjarige sponsordeal met de UEFA gesloten. Het bedrijf gaat specifiek het vrouwenvoetbal steunen.

"We willen ondersteunen en stimuleren. We willen meisjes en jonge vrouwen inspireren, kansen geven en ervoor zorgen dat ze hun dromen najagen. Samen met UEFA willen we zo de aandacht vestigen op het vrouwenvoetbal. Bij Visa geloven we dat er overal acceptatie moet zijn: van het voetbalveld tot de directiekamer", laat Charlotte Hogg, topvrouw van Visa Europa weten.

Visa gaat zich richten op elk niveau, van het EK en de UEFA Women's Champions League, tot aan de amateurs. Daarnaast steunt het bedrijf ook een campagne die moet bijdragen aan dat voetbal in Europa de meest beoefende sport onder vrouwen en meisjes gaat worden.

"Het vrouwenvoetbal is altijd enorm waardevol geweest voor het voetbal en de maatschappij in het algemeen, maar nu hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt voor het vrouwenvoetbal en wat de sport te bieden heeft. Deze samenwerking bewijst dat het vrouwenvoetbal een nieuwe plek in het commerciële landschap heeft ingenomen", aldus Nadine Kessler, hoofd vrouwenvoetbal bij de UEFA.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!