BREAKING | Van der Gragt zet volgende stap in herstel na knieblessure Voorlopige selectie Oranje O18 voor vierlandentoernooi in Amerika bekend Kwakkenbos neemt Oranje O18 onder haar hoede op vierlandentoernooi Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

Roof verkozen tot GOAL! Eredivisie Speelster van het Jaar

( 0 reacties)
Roof verkozen tot GOAL! Eredivisie Speelster van het Jaar

Babiche Roof is verkozen tot GOAL! Eredivisie Speelster van het Jaar. De speelster van PEC Zwolle ontving vandaag de bokaal.

Ze kende concurrentie van Desiree van Lunteren, Stefanie van der Gragt, Victoria Pelova en Katja Snoeijs. Roof kreeg meer dan 30% van de ruim 4.000 stemmen en dat was voldoende om met de prijs aan de haal te gaan.

"Het is een hele eer. Een erkenning voor wat je al die jaren doet. Ik ben er ontzettend trots op", laat Roof weten voor de camera van PEC Zwolle. "Het waren aardige namen als concurrentie, dus daarom ben ik ook heel blij dat ik heb gewonnen."

"Ik denk dat dit ook wel een prijs is voor vrouwenvoetbal in het algemeen. Het is het eerste jaar dat deze prijs te winnen valt, dus daarin worden weer mooie stappen gezet. Voor het vrouwenvoetbal is het ontzettend mooi."

 

 

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!