Uitslag | Zeges voor FC Twente, ADO Den Haag, SC Heerenveen en PEC Zwolle BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door''

Miedema komt met Meidenvoetbal Doeboek

( 0 reacties)
Miedema komt met Meidenvoetbal Doeboek

Vivianne Miedema komt in april 2019 met het eerste Meidenvoetbal Doeboek. Het boek zit vol met puzzels, korte verhaaltjes, interviews en kleurplaten. Ook is er een voetbalquiz en kun je je eigen favoriete tenue kleuren.

Daarnaast ga je met Miedema langs bekende stadions. "Het idee voor een Meidenvoetbal Doeboek is vorig jaar ontstaan, omdat ik vroeger op vakantie altijd bezig wilde zijn", vertelt Miedema op de website van haar management.

"Ik verveelde me in de auto en kon me dan vermaken met puzzels en raadsels. Ik heb al mijn ideeën samen met FlowSports en Karakter Uitgevers samengebracht in dit Doeboek en ben heel trots dat het resultaat volgend jaar april verschijnt."

Het boekt kost €16,99 en kan vanaf nu gereserveerd worden via www.bol.com.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!