Cassimon: ''Je vraagt aan een dj toch ook niet om een schlager te draaien?''

0
Cassimon: ''Je vraagt aan een dj toch ook niet om een schlager te draaien?''

Dj Martin Solveig verbaasde maandag iedereen door aan Ada Hegeberg, die net de Ballon d'Or had gewonnen, te vragen of ze wilde twerken op het podium.

Volgens Tamara Cassimon, bondscoach van België O16, bewijst de ophef die ontstond hoeveel het vrouwenvoetbal aan belang heeft gewonnen. "Het was een misplaatste opmerking, al denk ik dat het onbewust was. Maar je vraagt aan een dj toch ook niet om een schlager te draaien?", zegt ze in gesprek met Sporza.

"Het is jammer dat dat ene akkefietje nu wordt uitvergroot, want de loopbaan van Hegerberg werd die avond in het zonnetje gezet en dat is door die heisa tenietgedaan."

"Ik vond de reactie van Hegerberg wel ongelooflijk goed. Een simpele "nee", waarna ze zich wegdraaide en van het podium stapte", vervolgt Cassimon. Het incident bewijst volgens de bondscoach dat sommigen vrouwenvoetbal nog niet altijd serieus nemen.

"Maar anderzijds is het grandioos hoeveel reacties dit heeft opgewekt. Vijf jaar geleden zou dat niet het geval geweest zijn. De mensen zouden hun schouders opgehaald hebben en gezegd hebben: 'Het is maar vrouwenvoetbal'."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!