Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen Oranje O18 maakt terugkeer met vierlandentoernooi in Amerika Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup

Van Es bezorgt Ajax punten: ''Er valt een last van onze schouders''

( 0 reacties)
Van Es bezorgt Ajax punten: ''Er valt een last van onze schouders''

Kika van Es bezorgde Ajax maandagavond drie punten tegen ADO Den Haag. De verdedigster schoot de enige treffer binnen: 1-0. Na afloop stond ze voor de camera van Ajax TV.

"Ik denk dat het heel belangrijk is dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. Er valt zeker een last van onze schouders", aldus Van Es, die maandagavond op het middenveld speelde.

"Ik ben natuurlijk niet echt een middenveldster, maar ik probeer gewoon heel veel strijd te leveren en heel veel te rennen. Ik denk dat dat vandaag goed heeft uitgepakt. Als je op het middenveld duels weet te winnen, kun je vooruit kijken en dat hebben we denk ik heel goed gedaan."

Haar doelpunt vierde ze met de bank: "Ik liep eigenlijk naar Benno, maar ik werd genegeerd. Nee, zonder gein, we hebben het met de hele groep gedaan, dus ik vond het wel belangrijk dat we het met zijn alle zouden vieren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!