Derksen uit opnieuw kritiek: ''Die meiden ergeren zich eraan''

3
Derksen uit opnieuw kritiek: ''Die meiden ergeren zich eraan''

Dat Johan Derksen geen fan is van vrouwenvoetbal, is alom bekend. Hij is daarnaast ook geen fan van Vivianne Miedema, zo blijkt uit de nieuwste aflevering van Veronica Inside.

"Miedema scoort bij Arsenal, dus de bondscoach wordt onder druk gezet: Miedema moet erin. Ze hebben een bloedhekel aan Miedema, want ze is een einzelgänger", zegt Derksen. "Feest na de wedstrijd (Zwitserland-uit, red.), Miedema zit bij haar vader en moeder. Die vader is echt zo'n voetbalvader, een heel vermoeiende man. Ze bemoeit zich niet met het feestgedruis."

"Die meiden ergeren zich eraan", vervolgt De Snor. "Zij wil alleen maar haar goaltjes maken, is niet blij als een ander scoort. Ik zie dat al aan het gezichtje, wat me niet aanstaat. Ze is een beetje een ontevreden meisje. Ze maakt geen deel uit van de groepscultuur, dat begint een heel erg probleem te worden. Maar ze schopt ze er wel in bij Arsenal, dus de bondscoach heeft een probleem."

"Ik denk dat als je ze allebei ontleed, dat Miedema iets meer heeft dan dat donkere meisje (Lineth Beerensteyn, red.), maar ik denk dat dat donkere meisje veel beter ligt in de groep", meent Derksen. "Ze is heel erg in haarzelf gekeerd. Die meiden hadden met zijn allen plezier, maar Miedema gaat dan bij haar familie in een hoekje zitten."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Dec 2019 om 02:35
    Journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf zegt precies hetzelfde over de diepe tekortkomingen van Oranje. Al de Nederlandse TV commentatoren op het WK2015 weigerden naar het WK2019 te gaan vanwege het bar slechte spel. Ze konden het niet aan om nog een keer negentig minuten lang al dat pover gedoe aan te kijken... Dat zou iemand aan het denken moeten zetten...
  • 31 Dec 2019 om 02:29
    Johan Derksen is niet ieders kopje thee maar er moet plaats zijn voor andere meningen die je doet nadenken. Er is duidelijk iets afstandig en ontevreden bij Miedema, niet de makkelijkste, maar ja... Ook, menig analyst legt de vinger op de zere plek van het gebrek aan atletisch vermogen en technische vaardigheid bij Oranje in vergelijking met bijv hockeysters en handballers. Het is niet moeilijk om dat er op korte termijn in te trtainen, dus waarom wordt dat niet gedaan? Ook een punt om over na te denken. Het blindelings hosanna roepen brengt niemand verder wanneer we over deze zaken niet mogen praten...
  • 21 Nov 2018 om 23:53
    Ik erger me ook, maar dan aan Johan Derksen.