Derksen uit opnieuw kritiek: ''Die meiden ergeren zich eraan''

( 1 reacties)
Derksen uit opnieuw kritiek: ''Die meiden ergeren zich eraan''

Dat Johan Derksen geen fan is van vrouwenvoetbal, is alom bekend. Hij is daarnaast ook geen fan van Vivianne Miedema, zo blijkt uit de nieuwste aflevering van Veronica Inside.

"Miedema scoort bij Arsenal, dus de bondscoach wordt onder druk gezet: Miedema moet erin. Ze hebben een bloedhekel aan Miedema, want ze is een einzelgänger", zegt Derksen. "Feest na de wedstrijd (Zwitserland-uit, red.), Miedema zit bij haar vader en moeder. Die vader is echt zo'n voetbalvader, een heel vermoeiende man. Ze bemoeit zich niet met het feestgedruis."

"Die meiden ergeren zich eraan", vervolgt De Snor. "Zij wil alleen maar haar goaltjes maken, is niet blij als een ander scoort. Ik zie dat al aan het gezichtje, wat me niet aanstaat. Ze is een beetje een ontevreden meisje. Ze maakt geen deel uit van de groepscultuur, dat begint een heel erg probleem te worden. Maar ze schopt ze er wel in bij Arsenal, dus de bondscoach heeft een probleem."

"Ik denk dat als je ze allebei ontleed, dat Miedema iets meer heeft dan dat donkere meisje (Lineth Beerensteyn, red.), maar ik denk dat dat donkere meisje veel beter ligt in de groep", meent Derksen. "Ze is heel erg in haarzelf gekeerd. Die meiden hadden met zijn allen plezier, maar Miedema gaat dan bij haar familie in een hoekje zitten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Nov 2018 om 23:53
    Ik erger me ook, maar dan aan Johan Derksen.