Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

''Hoe meer je oefent, des te minder je erover na hoeft te denken''

( 0 reacties)
''Hoe meer je oefent, des te minder je erover na hoeft te denken''

Vanavond nemen de OranjeLeeuwinnen het op tegen Zwitserland en Jackie Groenen hoopt dat haar individuele trainingen aan de winst bijdragen. 

"Ik train dan mijn aannames, mijn schot, mijn uithoudingsvermogen, alles. Maar de belangrijkste reden voor mij om dit te doen omdat het gewoon echt heel erg leuk is", vertelt ze over haar individuele training met Mo Ali Heydarpour. 

"Hij kan echt álles met een bal. Mo stuurde een berichtje of ik met hem wilde trainen en ik zei gelijk ja, want dit vind ik de leukste oefeningen die er zijn. Zelf doe ik eens in de twee weken ook dat soort trainingen", zegt ze in de Metro. 

Naast het plezier, hoopt Groenen er ook een betere voetbalster door te worden: "Als je duizend keer in dezelfde hoek schiet, kom je tijdens een wedstrijd wellicht in een vergelijkbare situatie waarin je niet meer hoeft na te denken over waar je gaat schieten. Dan wordt het een automatisme."

"Hoe meer je oefent, des te minder je erover na hoeft te denken. Ik heb moeite om te herkennen wanneer ik in een goede schietpositie ben. Dan speel ik de bal nog te vaak af. Hopelijk helpen dit soort oefeningen me daarbij te helpen. Intuïtie creëren, zeg maar."

Ze hoopt dan ook te scoren vanavond. "Ik ga tegen Zwitserland in ieder geval proberen een paar keer op doel te schieten. Minimaal drie keer, haha."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work in Frankfurt. Loved this session @moalifc @gle_nn @zeyumwang ???? had so much fun! #puma

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!