Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Oproep: ouders en talentvolle voetbalsters, jullie mening telt!

( 0 reacties)
Oproep: ouders en talentvolle voetbalsters, jullie mening telt!

Ben of ken jij een jonge talentvolle ambitieuze voetbalster die het liefst iedere dag voetbalt? Of een ouder/verzorger die net zoveel van het spelletje houdt?

Dan kun jij ons helpen!  

Wij zijn Démi Niessen, Anna Vermeulen, Jolijn Jalink en Irene Rozendaal: 4 vierdejaarsstudenten van SPECO Sport communicatie aan de Fontys Economische Hogeschool te Tilburg en wij doen onderzoek naar talentontwikkeling en talentbegeleiding in het vrouwenvoetbal in Nederland.

Via deze link heb je de mogelijkheid onze enquête (+/- 5 min) in te vullen. De enquête kan ingevuld worden door speelsters en/of ouders/verzorgers.

Jullie medewerking wordt zeer gewaardeerd. Er zal vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!