Vrenken: ''We kunnen ons handhaven, daar ben ik van overtuigd''

( 0 reacties)
Vrenken: ''We kunnen ons handhaven, daar ben ik van overtuigd''

Trainer Tom Vrenken heeft het zwaar met Woezik in de Topklasse. De oefenmeester maakt video-analyses en daaruit blijkt echter dat zijn elftal groeit.

Na zes wedstrijden staat de ploeg onderaan in de Topklasse. Vrenken rekende erop in de Hoofdklasse te moeten bouwen, maar Woezik kreeg een vrije doorgang naar de Topklasse. "Gezien de prestaties in de tweede seizoenshelft vorig jaar was het logisch geweest als we in de hoofdklasse waren gebleven", vertelt hij in De Gelderlander.

"Aan de andere kant: in de beker wonnen we met 8-0 van een hoofdklasser, dat geeft aan dat het verschil tussen de competities groot is. Mijn backs zijn 16 jaar. Zij nemen de bagage van dit jaar de rest van hun voetbalcarrière mee. Het is een harde, maar goede leerschool."

Vrenken neemt iedere wedstrijd op, om er vervolgens fragmenten uit te laten zien tijdens de besprekingen. "Als je wedstrijden verliest, dan is voor je gevoel alles slecht. Zo komt de ploeg de kleedkamer binnen voor de bespreking. Met de beelden kan ik juist goede momenten laten zien."

Hij is ervan overtuigd dat zijn ploeg na de winterstop punten gaat pakken: "We kunnen ons handhaven, daar ben ik van overtuigd. Het is mijn intentie om hier langer door te gaan. In één seizoen is het moeilijk iets op te bouwen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!