Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Wiegman: ''Wij zijn iets sneller gegaan dan Zwitserland''

( 0 reacties)
Wiegman: ''Wij zijn iets sneller gegaan dan Zwitserland''

De OranjeLeeuwinnen strijden in het komende tweeluik met Zwitserland om een WK-ticket. Volgens bondscoach Sarina Wiegman is Oranje sneller ontwikkeld dan de aankomende tegenstander.

"Zwitserland heeft zich wel wat ontwikkeld, maar ik denk dat wij iets sneller zijn gegaan", vertelt ze aan FOX Sports. "Wij hebben de groep behoorlijk bij elkaar gehouden en zijn breder geworden. Bij Zwitserland heeft een aantal speelsters zich doorontwikkeld, maar zijn er ook een aantal speelsters gestopt."

"Het is een stugge ploeg", blikt Wiegman vooruit. "Ze hebben België verslagen, dat zegt ook wel wat. We weten dat we gewoon weer een heel sterke tegenstander tegenover ons krijgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!