Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

''Ik ga er alles aan doen om weer belangrijk te zijn''

( 0 reacties)
''Ik ga er alles aan doen om weer belangrijk te zijn''

Lieke Martens kampte de afgelopen weken met een voetblessure, maar zit toch in de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor het belangrijke tweeluik met Zwitserland. De aanvalster is fit, zo vertelt ze bij FOX Sports.

"Ik voel me goed, anders zou ik hier niet zijn. Ik heb zondag nog gespeeld", zegt Martens. "Ik vind het lastig om te zeggen hoe ik er nu voor sta. Ik ben er drie weken uit geweest, na de interlandperiode heb ik niks meer gespeeld."

"Afgelopen zondag speelde ik de eerste wedstrijd, dus daar kan ik niks over zeggen. Ik ben nu weer gewoon lekker aan het trainen en ik ga er alles aan doen om weer belangrijk te zijn voor het team", besluit de vleugelspeelster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!