Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Van de Sanden speelt 'thuis': ''Heb er onwijs veel zin in''

( 0 reacties)
Van de Sanden speelt 'thuis': ''Heb er onwijs veel zin in''

De OranjeLeeuwinnen spelen vrijdag in stadion De Galgenwaard de heenwedstrijd tegen Zwitserland. Een mooie locatie voor Shanice van de Sanden, die uit Utrecht komt.

"Het voelt als thuis, dus ik heb er onwijs veel zin in", zo vertelt ze bij FOX Sports. De Leeuwinnen speelden de openingswedstrijd van het EK van vorige zomer ook in het Utrechtse stadion, maar dat maakt volgens Van de Sanden niet uit.

"We nemen van die mooie herinneringen helemaal niks mee, het is gewoon weer een nieuwe wedstrijd. Het is een heel andere tegenstander en een heel andere wedstrijd. Ik heb mijn focus op deze wedstrijd, maar dat het fijn is om thuis te spelen is wel vanzelfsprekend."

Over de tegenstander zegt ze: "Het is lang geleden dat we tegen Zwitserland hebben gespeeld, maar ik ken wel een aantal speelsters. We gaan daar gewoon mee aan de slag komende week, dan moet het hopelijk wel goed komen", besluit Van de Sanden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!