Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Nouwen voor het eerst bij Oranje: ''Ooit moet ik mijn moment pakken''

( 0 reacties)
Nouwen voor het eerst bij Oranje: ''Ooit moet ik mijn moment pakken''

Vrijdag staat de heenwedstrijd tegen Zwitserland in het tweeluik om een WK-ticket op het programma en dus wordt er hard getraind op de KNVB Campus. Er staat een nieuw gezicht op het trainingsveld: Aniek Nouwen.

De verdedigster van PSV werd opgeroepen na het afhaken van Stefanie van der Gragt. "Heel mooi dat ik aan mag sluiten. Het voelt tot nu toe echt geweldig. Ik werd opgebeld en er werd gezegd dat Van der Gragt niet fit genoeg was en dat ik uitgenodigd werd om te komen. Het is leuk", vertelt ze over haar oproep aan de NOS.

"Het is een mooie eerste keer. Het zijn allemaal hele leuke meiden. Ik ben goed opgevangen. Het gaat goed. Ik probeer gewoon alles te geven en m'n best te doen, zodat ik het ze op de training moeilijk kan maken en op het hoogste niveau kunnen trainen. Ik ben fel in de duels, geef goed druk", vervolgt de verdedigster.

De 19-jarige Nouwen maakt zichzelf echter geen illusies als het aankomt op speeltijd: "Het is de eerste keer dat ik aansluit. Ik heb geen verwachtingen. Ik laat het gewoon op me afkomen, doe mijn best en dan zie ik wel hoever het gaat komen. Hoop is er altijd, daarvoor doe ik ook mijn best. Ik denk dat we op dit moment gewoon rustig af moeten wachten en ooit moet ik mijn moment pakken", besluit ze.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!