Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Wiegman: ''We hebben nu 23 fitte speelsters binnen onze selectie''

( 0 reacties)
Wiegman: ''We hebben nu 23 fitte speelsters binnen onze selectie''

Vrijdag staat de heenwedstrijd tegen Zwitserland in het tweeluik om een WK-ticket op het programma en dus zijn de OranjeLeeuwinnen flink aan het trainen. Lieke Martens trainde dinsdag nog apart van de groep, maar is volgens bondscoach Sarina Wiegman fit.

"Lieke staat er goed op en is fit. Ze heeft zondag 90 minuten gespeeld bij FC Barcelona, maar heeft in die wedstrijd een behoorlijke tik gehad. Ze zit nu nog in de herstelfase en traint morgen weer mee", vertelt de coach aan de NOS.

"Je weet dat speelsters in de top spelen en zij trainen iedere dag, op het hoogste niveau. Dan zijn er wel eens pijntjes, dat hoort erbij. Stefanie van der Gragt is niet fit genoeg, Siri Worm is afgevallen. Verder hebben we nu 23 fitte speelsters binnen onze selectie", aldus Wiegman.

"We zijn er ons bewust van wat we kunnen winnen. Dat is natuurlijk dat WK-ticket. Je weet dat je tegen een goede, sterke tegenstander komt. Ik ben ervan overtuigd dat wij veel kwaliteit hebben en als wij op de mat leggen wat we kunnen, dan denk ik wel dat wij de betere ploeg hebben", besluit de bondscoach.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!