Groenen kopt Frankfurt naar zege, Bayern speelt gelijk

FFC Frankfurt heeft zondag drie punten weten te pakken. Op bezoek bij SC Freiburg, waar Desiree van Lunteren in de basis stond, werd het 3-4.

Frankfurt kwam op voorsprong, maar Freiburg keerde het nog voor rust om: 2-1. Toch kwam de ploeg van Jackie Groenen weer terug en kwam het op een 2-3 voorsprong. In de 81e minuut scoorde Giulia Gwinn de 3-3.

Lang leek het daarbij te blijven, maar twee minuten voor tijd kopte Groenen de winnende treffer binnen.

Bayern München, met Lineth Beerensteyn in de basis, speelde met 1-1 gelijk tegen SC Sand. Bayern kwam op voorsprong door Mandy Islacker, maar SC Sand kwam op gelijke hoogte door Nina Burger.

Jill Roord werd nog gebracht, maar ook zij kon het tij niet meer keren voor Bayern.