KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Van Dongen stoort zich aan social media Eredivisie: ''Of zeg ik nu iets heel geks?''

( 0 reacties)
Van Dongen stoort zich aan social media Eredivisie: ''Of zeg ik nu iets heel geks?''

Merel van Dongen stoort zich aan het feit dat de social media-accounts van de Eredivisie niet goed worden bijgehouden. De OranjeLeeuwin ziet een groot verschil met de mannelijke Eredivisie.

"Deze update is dus (weer) niet up-to-date en als officiële account van de Eredivisie zou je toch meer mogen verwachten? Bijvoorbeeld meer dan alleen een programma en uitslagen? Of zeg ik nu iets heel geks?", zo schrijft ze op Twitter.

Volgens de speelster van Real Betis wordt het account van de mannelijke Eredivisie veel beter bijgehouden: "Het account van de manneneredivisie is vol met updates, feitjes, en retweets. Dit verschil heeft weinig met geld te maken, promoot ook de Eredivisie Vrouwen. Dat begint met waarde creëeren en kost je (bijna) niks. Je moet het alleen wel willen."

Ook over het Instagram-account is Van Dongen niet tevreden. "Het lijkt alsof het populairste social medium voor een groot deel van de doelgroep heeft besloten er maar helemaal mee te kappen. Laatste update dateert van 17 juni. Hoe volg je de EV als fan?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!