BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Achilles'29 heeft het loodzwaar: ''Het is dit seizoen overleven''

0
Achilles'29 heeft het loodzwaar: ''Het is dit seizoen overleven''

Achilles'29 moet dit seizoen vooral overleven. De ploeg bestaat uit voornamelijk jonge speelsters en verloor tot dusverre alle wedstrijden met ruime cijfers. Aanvalster Sophie Cobussen beseft ook dat het lastig is.

"Het is dit seizoen overleven en proberen punten te pakken daar waar het kan. Het is heel moeilijk", vertelt ze aan Omroep Gelderland. "Veel mensen weg bij de club, een heel nieuw team en ook nog een trainerswissel."

"We proberen hard te blijven werken en beter te worden. Ik zat bij Jong Oranje, maar nu zou de volgende stap het Nederlands elftal zijn. Maar dat zit er voorlopig nog niet in. Ik zit nu bij Achilles en ben er totaal niet mee bezig", aldus Cobussen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!