Nihom: ''Wij weten heel goed waar we ze pijn kunnen doen''

( 0 reacties)
Nihom: ''Wij weten heel goed waar we ze pijn kunnen doen''

Woensdagavond staat voor Ajax de ontmoeting met Olympique Lyon op het programma. Voor de camera's van Ajax TV blikt trainer Benno Nihom alvast vooruit.

"Ik denk dat wij heus gedwongen zullen worden om iets anders te gaan spelen dan we normaal doen. Dat is logisch, want zij hebben heel veel kwaliteit. Maar ik denk juist dat wij de mensen hebben en het idee hebben om best wel iets neer te leggen waar zij verrast over zijn en waar ze het niet makkelijk mee zullen hebben."

"Wij weten heel goed waar we ze pijn kunnen doen", vervolgt de coach. "Deze ploeg heeft nauwelijks weerstand, is gewend om aan te vallen, is gewend om de bal te hebben, maar is ook gewend om niet in de problemen te komen als ze de bal verliezen. Ik denk dat ze met ons een ploeg treffen die aan de bal meer kwaliteiten heeft dan dat ze gewend zijn. Dat biedt mogelijkheden."

"Dit is een wedstrijd waar we speelsters niet voor hoeven te motiveren. Dit is het mooiste wat er is en daar hebben die meiden ontzettend veel zin in", aldus Nihom.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!