Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Zeeman: ''Je voelt echt dat het niet goed zit, alsof je knie loszit''

( 0 reacties)
Zeeman: ''Je voelt echt dat het niet goed zit, alsof je knie loszit''

Kelly Zeeman raakte afgelopen donderdag zwaar geblesseerd aan haar knie, maar beleefde maandag toch een mooi moment: ze verlengde haar contract bij Ajax tot en met medio 2020.

"Op dit moment gaat het slecht met me. Donderdag heb ik mijn knie verdraaid en het is foute boel. Ik kom dit seizoen niet meer in actie. Dat vind ik heel erg en ik heb het er heel moeilijk mee", liet Zeeman na afloop van de ondertekening weten aan Ajax TV.

"De contractverlenging stond al langer op de planning. Het is wel een lichtpuntje, want ik kan nu werken aan mijn herstel en naar volgend seizoen toe", vervolgt de verdedigster annex middenveldster.

Het moment waarop ze geblesseerd raakte zal Zeeman niet snel vergeten: "Je voelt echt dat het niet goed is, alsof je knie loszit. Donderdag ga ik naar de arts die me gaat opereren. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk geopereerd kan worden, dan begint het revalideren pas echt."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!