BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

Van der Meer: ''Ik verwacht dat wij met drie punten teruggaan''

( 1 reacties)
Van der Meer: ''Ik verwacht dat wij met drie punten teruggaan''

Na een interlandweek kan ADO Den Haag weer aan de slag. Vrijdag gaat de residentieclub op bezoek bij Achilles'29. Nance van der Meer blikt op de website van ADO alvast vooruit.

ADO heeft tot nu toe vier punten weten te pakken en staat daarmee vijfde: "Wij pakken deze stijgende lijn door om in de kampioensgroep te eindigen. Met het harde trainen en onze teamspirit gaan we proberen dit voor elkaar te krijgen."

Van der Meer is nog maar 19 jaar, maar speelde toch al meer dan veertig officiële wedstrijden voor ADO. "Voor mijn persoonlijke ontwikkeling zie ik nog steeds mogelijkheden om te groeien en ervoor te gaan. Zowel voor mijzelf als het team. Mijn doel voor dit seizoen is om alles uit mijzelf te halen en natuurlijk vooral lekker te blijven voetballen."

Over het duel met Achilles zegt de aanvalster het volgende: "Ik verwacht dat wij veel aan de bal zijn en zeker met drie punten terug naar Den Haag gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Oct 2018 om 15:46
    Wow Daphne Koster. inmiddels een kind verder en niet meer op het veld. oud beeld. slecht hoor! misschien eens nieuw beeld kopen?