Geurts: ''Het voelt fantastisch om zo belangrijk te zijn''

( 0 reacties)
Geurts: ''Het voelt fantastisch om zo belangrijk te zijn''

De OranjeLeeuwinnen wonnen dinsdagavond met 1-2 van Denemarken en staan daardoor in de finale van de play-offs om een WK-ticket. Loes Geurts stond, net als afgelopen vrijdag, onder de lat.

"Het ging lekker en ik ben blij dat ik er stond zoals ik er stond. De eerste minuten waren hectisch door die penalty, maar we pakken het direct weer op en scoren een goede goal", vertelde ze na afloop voor de camera van de NOS.

"We hebben in de vorige wedstrijd laten zien dat we beter waren, iedereen had er het volle vertrouwen in en dat hebben we laten zien. In de tweede helft was het niet zo mooi meer, maar ik denk dat we dat volwassen gedaan hebben", aldus de keepster.

Het waren voor Geurts de eerste interlands sinds juni 2017: "Het voelt fantastisch om zo belangrijk te zijn", liet ze weten aan Veronica. "Nadat ik een tijdje gestopt was, heb ik zo veel meer plezier in het voetballen gekregen. Voetbal is heel belangrijk, maar niet aller belangrijkste in het leven. Wie weet sta ik er de volgende keer niet meer in. Daarom geniet ik er nu extra van."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!