SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

''De kans dat wij het WK halen, op een schaal van 1 tot 10?''

( 0 reacties)
''De kans dat wij het WK halen, op een schaal van 1 tot 10?''

Dinsdagavond staat voor de OranjeLeeuwinnen de return tegen Denemarken op het programma. Vorige week werd er met 2-0 gewonnen en zit het qua vertrouwen wel goed bij de Nederlandse ploeg.

Lineth Beerensteyn, die vrijdag de 1-0 maakte tegen Denemarken, weet zeker dat Oranje zich gaat plaatsen voor het toernooi in Frankrijk. "De kans dat wij het WK halen, op een schaal van 1 tot 10? Een 10", liet ze weten voor de camera's van de NOS.

"We hebben vrijdag laten zien dat de wedstrijd in Noorwegen eigenlijk een misverstand was en dat we op het WK thuishoren. We klappen er vanavond gewoon bovenop. En als we doen waar we goed in zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat we met de overwinning naar huis gaan", aldus Beerensteyn.

De wedstrijd tussen Denemarken en de OranjeLeeuwinnen begint dinsdagavond om 18:00 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!