SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

Van Veenendaal en Miedema fit voor return tegen Denemarken

( 0 reacties)
Van Veenendaal en Miedema fit voor return tegen Denemarken

De OranjeLeeuwinnen moesten het afgelopen vrijdag in de eerste wedstrijd tegen Denemarken zonder Sari van Veenendaal en Vivianne Miedema doen. De keepster en de aanvalster waren niet fit.

Voor de return, morgen in Viborg, zijn beide speelsters wel weer inzetbaar. Of ze ook direct hun basisplaats terughebben, wilde bondscoach Sarina Wiegman niet verklappen.

"Er is sinds de gewonnen EK-titel vorige zomer heel veel op die meiden afgekomen. Winnen is een vanzelfsprekendheid geworden. Maar dat is niet zo eenvoudig. Daarom ben ik extra blij dat we het vrijdag goed gedaan hebben tegen Denemarken. Dat niveau moeten we morgen nog een keer laten zien. Dan ben ik er van overtuigd dat we de laatste play-off bereiken", laat de coach weten aan het Algemeen Dagblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!