BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Wiegman gooit deur niet dicht in return: ''Dat is niets voor ons''

0
Wiegman gooit deur niet dicht in return: ''Dat is niets voor ons''

De OranjeLeeuwinnen wonnen vrijdagavond de heenwedstrijd van de halve finales van de play-offs voor een WK-ticket met 2-0. Aanstaande dinsdag staat de return in Denemarken op het programma.

"Als we dinsdag in de return op dezelfde manier op het veld staan als vandaag maken we een goede kans", liet bondscoach Sarina Wiegman na afloop weten aan het Brabants Dagblad. De coach was tevreden over de start van het duel.

"We waren scherp en sterk. Ik heb zeker genoten vandaag. Het extra’s dat we in de vorige wedstrijd tegen Noorwegen niet op konden brengen, hadden we nu wel", vervolgt Wiegman, die denkt dat Denemarken vol op de aanval gaat spelen in de return.

"Ze hebben wat recht te zetten. Wij zullen ook goed moeten zijn. We gaan niet verdedigender spelen. Dat is niets voor ons", besluit de bondscoach.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!