Snoeijs verruilt Alkmaar voor PSV: ''Het gaat om mijn eigen ontwikkeling''

( 0 reacties)
Snoeijs verruilt Alkmaar voor PSV: ''Het gaat om mijn eigen ontwikkeling''

Katja Snoeijs verruilde VV Alkmaar deze zomer voor PSV. De topscorer van de afgelopen twee Eredivisie-seizoenen staat vrijdagavond in Eindhoven tegen haar voormalige club.

"Een overstap was de enige mogelijkheid om mijn persoonlijke doelen te halen. Bij VV Alkmaar gunnen ze het mij ook", vertelt ze aan het Noordhollands Dagblad over haar transfer. "Ik heb een onwijs leuke tijd gehad, en dankzij hen heb ik de stap kunnen maken. Het afscheid was ook zo fijn."

"Uiteindelijk gaat het toch om mijn eigen ontwikkeling, hoe leuk ik het ook bij VV Alkmaar heb gehad. Ik zie ze gelukkig nog vaak genoeg buiten het veld", vervolgt Snoeijs, die het verschil in faciliteiten en gedrevenheid ziet.

"Bij PSV wil iedereen de top halen. Bij VV Alkmaar draait het toch meer om opleiding", aldus de spits, die een duidelijk doel heeft. "Mezelf nog beter ontwikkelen, en elke keer aanwezig zijn bij elke wedstrijd in het veld. Maar ik wil vooral zoveel mogelijk doelpunten maken om daarmee ook het team verder te helpen."

 

Foto via: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!