Nihom tevreden: ''We hebben verdiend gewonnen''

( 0 reacties)
Nihom tevreden: ''We hebben verdiend gewonnen''

Ajax won woensdagavond in de UEFA Women's Champions League van Sparta Praag. Op Sportpark De Toekomst werd het 2-0. Trainer Benno Nihom stond na afloop voor de camera's van Ajax TV.

"Het geluk was net iets aan onze kant vandaag, maar aan de andere kant vind ik dat we verdiend gewonnen hebben. Dan is 2-0 een heerlijke uitslag", begon de oefenmeester.

"Gelukkig is er de rust, waarin je dingen kunt aanpassen en waarin je de speelsters bewust kan maken van dingen", vervolgt Nihom. "Volgens mij maken we in de tegenstoot een geweldige goal. Bij zo'n speelster (Iina Salmi, red.), die is nieuw, die komt uit Finland, dan ben je benieuwd of ze het op dit podium ook kan. Ik denk dat ze dat antwoord wel gegeven heeft vanavond."

"Deze wedstrijd leert mij dat zij een lastige ploeg zijn om te bespelen, dus we zullen heel scherp moeten zijn. Deze wedstrijd leert mij ook dat we in ieder geval daar ook kansen gaan krijgen en dan is 2-0 een lekkere uitgangspositie", aldus Nihom, die niet te ver vooruit wil kijken.

"We krijgen eerst nog ADO-uit en FC Twente-uit. Dat is nu en dan gaan we uiteraard proberen om in Praag eindelijk die tweede ronde te halen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!