Zeeman rekent zich nog niet rijk: ''We zijn er nog lang niet''

( 0 reacties)
Zeeman rekent zich nog niet rijk: ''We zijn er nog lang niet''

Ajax won woensdagavond in de UEFA Women's Champions League van Sparta Praag. Op Sportpark De Toekomst werd het 2-0, maar gemakkelijk was het niet voor de ploeg van trainer Benno Nihom, geeft Kelly Zeeman aan voor de camera's van Ajax TV.

"Het klopt dat we het in de eerste helft moeilijk hadden, sowieso zijn Champions League-wedstrijden altijd moeilijk", vertelt Zeeman. "We kwamen niet aan ons spel. We moesten wat anders doen dan wat we in de eerste helft lieten zien. Dat hebben we goed gedaan. Marieke (Ubachs, red.) haalt eerst nog een fantastische bal uit de kruising en twee minuten later ligt 'ie in het mandje", blikt de middenveldster terug.

"Die 1-0 was heel belangrijk en toen konden wij wat vrijer voetballen. De 2-0 is natuurlijk ook lekker als die erin valt op deze manier", zegt Zeeman, die nog niet wil kijken naar de volgende ronde.

"We staan nog absoluut niet met één been in de volgende ronde. We staan gewoon weer op 0-0 als we uit moeten en we moeten er alles aan doen om ons daar weer te laten zien, want we zijn er nog lang niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!