Speciaal duel voor Giesen: ''Het is wel raar om de ploeg nu al te treffen''

( 0 reacties)
Speciaal duel voor Giesen: ''Het is wel raar om de ploeg nu al te treffen''

FC Twente is het seizoen vorige week goed begonnen met een overwinning op PSV. Komende vrijdag moet de ploeg van trainer Tommy Stroot op bezoek bij PEC Zwolle.

Voor Suzanne Giesen is het een speciaal duel. Ze maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar FC Twente. "Ik heb het echt naar mijn zin", reageert ze op de officiële website van FC Twente. "Na een aantal jaren bij PEC Zwolle was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij FC Twente. Ik ben hier heel goed opgevangen door iedereen. Ik denk dat ik hier een mooie tijd tegemoet ga."

Giesen kijkt uit naar het duel in Zwolle. "Het is leuk om tegen bekenden te spelen, maar er staat één ding op het spel en dat is een overwinning", beseft ze. "Het is wel raar om de ploeg nu al te treffen. Zij zullen uiteraard willen stunten tegen ons, maar dat moeten wij zien te voorkomen. Het zal een spannend en interessant duel worden. Wij moeten de lijn van vorige week doortrekken en zorgen dat we er met de winst er vandoor gaan. Ik heb daar alle vertrouwen in."

 

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!