Strik gaat opnieuw voor derde plaats: ''We kunnen het minimaal net zo goed doen''

( 0 reacties)
Strik gaat opnieuw voor derde plaats: ''We kunnen het minimaal net zo goed doen''

Na de derde plaats van afgelopen seizoen, is SC Heerenveen dit jaar op zoek naar de bevestiging. "We hebben de kwaliteit in huis om het minimaal net zo goed te doen", is Laura Strik van mening.

"We willen het dit jaar weer heel goed doen en onze selectie is er ook nog eens beter op geworden", vertelt de 22-jarige aanvoerster van SC Heerenveen aan de Leeuwarder Courant

Lindsey Keizerweerd (Ajax), Melanie Bross (Achilles'29), Suzanne Admiraal (ADO Den Haag) en Kerstin Casparij (VV Alkmaar) kwamen over van competitiegenoten. Het opheffen van CTO Amsterdam leverde de komst van Danique Ypema, Quinty Sabajo en Noah Waterham op.

"Wij willen in ieder geval de kampioenspoule weer bereiken", stelt Strik. "Al hebben we wel het gevoel dat we met deze groep weer een stapje dichterbij zijn gekomen."

Toch beseft de captain dat het dit seizoen ook minder kan lopen: "Zo realistisch zijn we zeker wel. Vorig jaar zaten we op een roze wolk. Maar we weten nu hoe goed we kunnen zijn, wat voor kwaliteit er in de ploeg zit. Dat geeft enorm veel vertrouwen. We kunnen het minimaal net zo goed doen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!