Ajax klaar voor Champions League: ''Daar zat deze ook bij''

( 0 reacties)
Ajax klaar voor Champions League: ''Daar zat deze ook bij''

Ajax neemt het woensdagavond in de strijd om de Champions League op tegen Sparta Praag en Kelly Zeeman ziet het duel met vertrouwen tegemoet. De aanvoerster van de club uit Amsterdam hoopt op een goed resultaat in de heenwedstrijd. 

"Bij de loting zijn er altijd een paar tegenstanders waar je op hoopt en daar zat deze ook bij", vertelt ze in de Telegraaf. "Het was wel moeilijk om ze te analyseren. In de Tsjechische competitie hebben ze namelijk nul weerstand en winnen ze bijna alles met cijfers als 8-0 en 9-0", aldus Zeeman. 

In de selectie van Ajax zitten een paar speelsters met een verleden bij FC Twente en de club uit Enschede speelde twee jaar geleden al tegen Sparta Praag. "En ze hebben nu bijna dezelfde selectie als toen", legt ze uit. "Voorin hebben ze een paar goede spelers. Wij hopen dat we ze in hun achterhoede pijn kunnen doen", vervolgt Zeeman vastberaden. 

De selectie van Ajax is juist compleet vernieuwd. "Een paar weken geleden stond ik als enige basisspeler van vorig seizoen in het veld", blikt ze terug. "In het begin was het even wennen. Maar tijdens het kwalificatietoernooi voor de Champions League in Noord-Ierland zijn we echt naar elkaar toe gegroeid. Die week was heel belangrijk om elkaar binnen en buiten het veld goed te leren kennen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!