Nihom hoopt op Europese sfeer: ''Een volle bak zou mooi zijn''

( 0 reacties)
Nihom hoopt op Europese sfeer: ''Een volle bak zou mooi zijn''

Ajax neemt het woensdag in de UEFA Women's Champions League op tegen Sparta Praag. Trainer Benno Nihom vloog afgelopen weekend naar Praag, om daar de tegenstander in actie te zien.

"Wat me opgevallen is, is dat ze in eigen land geen weerstand hebben. Aan de andere kant heb je daar misschien niet heel veel aan, maar je kan wel zien hoe de ploeg speelt en in welke formatie", vertelt de oefenmeester voor de camera van Ajax TV.

"Daarnaast zie je natuurlijk de opvallende speelsters, hoe ze aan willen vallen en hoe ze willen verdedigen. Dat is altijd wel prettig om live te zien", vervolgt Nihom, die niet stilstaat bij het vorige duel in de Champions League (tegen Brescia, red.)

"Iedereen weet hoe moeilijk het was tegen Brescia, woensdag zal het weer moeilijk worden. Het is een vergelijkbare ploeg als Brescia, maar we gaan het niet meer hebben over een jaar geleden. Het meerendeel van de ploeg die er nu staat, was er toen niet eens bij. Nu is nu en nu gaan we proberen wel de volgende ronde te halen."

Nihom hoopt op de steun van het publiek: "Een volle bak zou mooi zijn. Ik hoop dat er veel mensen komen en dat we weer zo'n Europese sfeer krijgen", besluit hij.

De wedstrijd tussen Ajax en Sparta Praag begint woensdag om 19:00 uur en is live te zien op Ziggo Sport.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!