Van Lunteren en Roord scoren in bekeroverwinningen

SC Freiburg, Bayern München en 1. FFC Frankfurt hebben dit weekend hun bekerwedstrijden gewonnen. Desiree van Lunteren (Freiburg) en Jill Roord (Bayern) kwamen zelfs op het scorebord.

Freiburg won met maar liefst 12-0 van Vorwärts Köln. Van Lunteren speelde de hele wedstrijd mee en tekende in de elfde minuut voor de 2-0.

Jill Roord maakte 90 minuten vol voor Bayern en tekende voor de openingstreffer en gaf de assist bij de 2-0. Het werd uiteindelijk 3-0. Jacintha Weimar stond onder de lat, Lineth Beerensteyn speelde de eerste helft mee.

Ook Frankfurt wist te winnen. Hessen Wetzlar werd met 1-0 verslagen door een doelpunt van Marith Prießen. Jackie Groenen speelde de gehele wedstrijd mee en pakte een gele kaart.