Homepage » Hoofdnieuws » USVV Odysseus ’91 zoekt keeperstrainer

USVV Odysseus ’91 zoekt keeperstrainer

( 0 reacties)
USVV Odysseus ’91 zoekt keeperstrainer

USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 11 heren- en 8 damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht en de grootste seniorendames afdeling van Nederland.

Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht ronduit uniek.

Door het afhaken van de beoogde keeperstrainer voor het aankomende seizoen zijn we op zoek naar een nieuwe keeperstrainer die op de zeer korte termijn aan de slag kan gaan. Dit alles om onze selectieteams op het door ons gewenste niveau actief te laten zijn (heren 1 speelt momenteel in de 2e klasse en dames 1 is actief in de landelijke Hoofdklasse).

Het zou gaan om het geven van keeperstraining aan de keepers van zowel de dames- als de herenselectie, beide afzonderlijk ongeveer 1 uur per 2 weken. De trainingen zijn, in overleg met de hoofdtrainers, redelijk vrij in te vullen.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk uw motivatie met CV en salarisindicatie naar:

USVV Odysseus '91

Postbus 14036

3508 SB Utrecht

tc@odysseus91.nl (per voorkeur via mail)

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!