''Het vrouwenvoetbal is door het EK in eigen land echt op de kaart gezet''

( 1 reacties)
''Het vrouwenvoetbal is door het EK in eigen land echt op de kaart gezet''

Het is vandaag precies een jaar geleden dat de OranjeLeeuwinnen de Europese titel pakte. Ronald Sträter volgde het toernooi namens Omroep Brabant en hij kijkt met plezier terug op het EK in eigen land.

"Het was een heel bijzonder toernooi en ergens zag je tijdens het toernooi de Europese titel ook wel aankomen", vertelt hij op de website van zijn werkgever. 

"Het vrouwenvoetbal is door het EK in eigen land echt op de kaart gezet", meent Sträter, waar Oranje-verdedigster Kika van Es het mee eens is. "Dat wilden we ook bewijzen. Maar dat het EK zoveel aandacht zou krijgen, had denk ik niemand verwacht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Aug 2018 om 19:44
    Op welke kaart is het gezet dan? niet op een kaart die iedereen ziet. het WK o20 bijvoorbeeld, is er aandacht voor in de landelijke media? de Eredivisie? zien we er iets van terug op TV of in de kranten? NEE ! dus niet zo dom lullen bij Omroep Brabant! wees reëel, het vrouwenvoetbal in Nederland was niets, is niets en zal nooit iets worden. zeker niet in de Mickey Mouse competitie die ze Eredivisie durven te noemen.