Homepage » Hoofdnieuws » Jansen: ''Ik heb niet getwijfeld, ik heb bewust nog voor een jaar getekend''

Jansen: ''Ik heb niet getwijfeld, ik heb bewust nog voor een jaar getekend''

( 0 reacties)
Jansen: ''Ik heb niet getwijfeld, ik heb bewust nog voor een jaar getekend''

Renate Jansen won vandaag precies een jaar geleden de Europese titel met de OranjeLeeuwinnen. De speelster van FC Twente Vrouwen won in de eindstrijd in Enschede van Denemarken.

Na het EK-succes maakten veel internationals een transfer, maar Jansen bleef FC Twente trouw ondanks aanbiedingen uit het buitenland en van andere Nederlandse clubs. "Maar op dit moment voel ik me prima bij Twente, dus dan ga je niet zomaar weg. Ik leer hier ook nog iedere dag, ik word elke dag sterker", zegt Jansen tegenover TC Tubantia.

Deze zomer vertrokken onder meer sterkhouders Sherida Spitse, Kika van Es en Ellen Jansen, maar Jansen is ook komend seizoen in het shirt van FC Twente te bewonderen. "Ik heb niet getwijfeld, ik heb bewust nog voor een jaar getekend", aldus de aanvalster, die een transfer in de toekomst niet uitsluit.

"Misschien, bij voorbaat zeg ik geen nee. Ik bekijk het per jaar", verduidelijkt de 27-jarige Jansen. "Ik wil nog niet te ver vooruitkijken. We hebben weer een leuk team dit seizoen. Dat is voor mij nu het belangrijkste."

Foto: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!