Homepage » Hoofdnieuws » ADO versterkt zich met Amerikaanse: ''Dat past goed bij Haagse voetbalmentaliteit''

ADO versterkt zich met Amerikaanse: ''Dat past goed bij Haagse voetbalmentaliteit''

( 0 reacties)
ADO versterkt zich met Amerikaanse: ''Dat past goed bij Haagse voetbalmentaliteit''

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Taylor Ziemer. De Amerikaanse, die ook een Duits paspoort heeft, komt over van de University of Virginia.

Afgelopen seizoen kwam Ziemer 23 keer in actie. Daarin wist ze vier keer te scoren en gaf ze meerdere assists. Daarnaast werd ze uitgenodigd voor USA Women Onder 19.

Om haar NCAA-amateurstatus te behouden heeft Ziemer een amateurovereenkomst voor een jaar getekend. "Ik ben erg enthousiast deel uit te maken van het team en kan niet wachten in het geel groen te spelen", vertelt de aanvallend ingestelde Ziemer op de website van haar nieuwe club.

ADO is blij met de versterking: "Met de komst van Taylor neemt ons aanvallend vermogen toe. Daarnaast heeft het verleden ons geleerd dat Amerikaanse speelsters de selectie altijd een behoorlijke mentaliteit-boost geven."

"Juist die Amerikaanse spirit past erg goed bij de Haagse voetbalmentaliteit. Niet alleen voor het eerste elftal, maar ook voor al die meiden die in onze jeugdopleiding zitten", aldus technisch manager Alex Scholte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!