Clubleiding ATC'65 zag verhuizing Twente niet aankomen: ''Verbaasd en teleurgesteld''

0
Clubleiding ATC'65 zag verhuizing Twente niet aankomen: ''Verbaasd en teleurgesteld''

FC Twente speelt vanaf aankomend seizoen niet meer op Sportpark Slangenbeek van ATC'65, maar op Sportpark 't Wilbert van Achilles'12. De clubleiding van ATC'65 zag die verhuizing niet aankomen.

"De topsportfaciliteiten schijnen bij Achilles'12 beter te zijn", laat een verbaasde ATC-voorzitter Martin Weghorst weten aan Tubantia. "Toen het speelschema van de vrouwen bekend werd, hebben wij aangegeven dat wij de twee wedstrijden op dinsdagavond niet kunnen faciliteren."

"De Stichting is vervolgens in gesprek gegaan met de gemeente Hengelo en twee weken geleden kregen wij een brief dat ze definitief naar Achilles gaan", vervolgt Weghorst. "Dat kwam voor ons als een verrassing."

Een definitief vertrek van FC Twente kwam voor ATC'65 uit de lucht vallen, zo vertelt Weghorst. "Ik wist dat we spanning zouden krijgen op ons sportpark en dat werd bevestigd toen het speelschema bekend werd met wedstrijden op dinsdagavond. Maar dat ze definitief zouden vertrekken kwam voor ons uit de lucht vallen."

De voorzitter gaat echter niet met de vinger wijzen. "Dat heeft geen zin. Ik denk dat het goed is om nu rustig te blijven, maar dat neemt niet weg dat we teleurgesteld zijn", aldus Weghorst, die FC Twente graag op het complex had gehouden. 

"Wij zijn als club de bakermat geweest voor het vrouwenvoetbal. In 2006 zijn we daarmee begonnen en daar zijn we nog steeds trots op."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!