Blokhuis beseft: ''Dat is echt een aderlating voor de Eredivisie''

( 1 reacties)
Blokhuis beseft: ''Dat is echt een aderlating voor de Eredivisie''

Leoni Blokhuis is eigenaar van managementbureau FlowSports en heeft een groot aantal Nederlandse speelsters onder haar hoede. Ze zag de afgelopen tijd veel speelsters naar het buitenland trekken.

"Dat is wel echt een aderlating voor de Eredivisie, want zo gaat er veel kwaliteit verloren in onze eigen competitie. Ik denk ook, als supporter van het vrouwenvoetbal, dat je het liefst ook die sterren op de Nederlandse velden ziet voetballen, dus dat is natuurlijk doodzonde", zegt Blokhuis in gesprek met de NOS.

Onder meer Feyenoord, Roda JC, AZ Alkmaar en FC Utrecht hebben geen vrouwenteam. Daar ziet Blokhuis verbeterpunten: "Dat vind ik absoluut een gemiste kans. Ik zou zeggen: Eén speler minder in de mannelijke selectie en het vrouwenvoetbal is in het leven geroepen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jul 2018 om 20:52
    die blokhuis kan makkelijk kletsen, az, utrecht en roda hebben allemaal een vrouwenteam gehad en die hebben het allemaal niet gered... waarom opnieuw proberen en opnieuw laten mislukken in deze Mickey Mouse competitie? laat de spelers lekker in het buitenland spelen en goed geld verdienen dan hier 5 keer per week trainen tegen een vrijwilligersvergoeding en 4 keer per jaar tegen dezelfde club.