Homepage » Hoofdnieuws » De Graaf kon ook naar Bundesliga: ''Het was er net iets professioneler''

De Graaf kon ook naar Bundesliga: ''Het was er net iets professioneler''

( 0 reacties)
De Graaf kon ook naar Bundesliga: ''Het was er net iets professioneler''

Esmee de Graaf maakte onlangs de overstap van PEC Zwolle naar West Ham United. De twintigjarige aanvalster hoopt zich te laten zien in Engeland.

"Het is een stuk zwaarder en anders dan bij PEC Zwolle, maar het gaat tot nu toe goed", zegt De Graaf tegenover De Stentor. De nieuwe nummer zeventien van West Ham United kon ook naar Duitsland. "Ik stond open voor een avontuur, nadat ik mijn calo-opleiding had afgerond. Eind mei toonde SC Sand (een club uit Willstätt, de nummer 7 van de Bundesliga, red.) belangstelling. Samen met mijn moeder ben ik daar geweest."

"Het zag er goed uit, maar toen belde mijn agent Leoni Blokhuis van FlowSports dat West Ham United ook interesse had", vervolgt De Graaf. "Ik ben vervolgens naar London gegaan. Het was er net iets professioneler dan in Duitsland. Dat, én mijn gevoel hebben de keuze bepaald."

Ook Ajacied Lucienne Reichardt vertrok vorige week naar West Ham United. "We wonen inmiddels in een nieuw appartementje in London", geeft De Graaf aan. "Dat bevalt goed, al zijn de meubels nog onderweg. Wel vind ik het fijn dat ik met Lucienne gewoon Nederland kan praten, want mijn Engels is niet al te best. Nee, dat typische Engelse ontbijt is niks voor mij. Doe mij maar gewoon een broodje hagelslag en een beker melk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!