Homepage » Hoofdnieuws » Primeur voor Amani: ''Daar heb ik alles voor over''

Primeur voor Amani: ''Daar heb ik alles voor over''

( 0 reacties)
Primeur voor Amani: ''Daar heb ik alles voor over''

Een primeur voor Jolina Amani. De 18-jarige aanvaller is de eerste selectiespeelster van Excelsior Barendrecht die is geselecteerd voor een team van Oranje. Ze zit in de selectie van Oranje O19, dat deze maand deelneemt aan het EK in Zwitserland.

"We moesten elke ochtend trainen en hebben een wedstrijd gespeeld. Vanuit hier heeft de staf gekeken wie zij mee wilde nemen naar het EK", vertelt Amani op de website van haar club.

De aanvaller is zeer positief over de selectie: "Ik vind dat wij een heel goede ploeg hebben. We zijn in een korte periode redelijk goed op elkaar ingespeeld geraakt, waardoor we met vertrouwen naar het EK kunnen gaan."

"De tegenstanders zijn erg sterk", vervolgt Amani. "Maar uiteindelijk verwacht ik dat wij een goede kans maken om het EK te winnen. Mijn persoonlijke doelstelling is om ervaring op te doen."

"Daarnaast wil ik mijzelf zo goed mogelijk ontwikkelen om uiteindelijk bij de OranjeLeeuwinnen terecht te komen en in het buitenland actief te zijn. Daar heb ik alles voor over", besluit de 18-jarige EK-ganger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!