Homepage » Hoofdnieuws » Reiger Boys MO11 Nederlands Kampioen Straatvoetbal

Reiger Boys MO11 Nederlands Kampioen Straatvoetbal

( 0 reacties)
Reiger Boys MO11 Nederlands Kampioen Straatvoetbal

Het nieuwe seizoen is pas net begonnen of het eerste succes is alweer binnen voor Reiger Boys Zaalvoetbal. De MO11 werd tijdens het NK Straatvoetbal in de Jaarbeurs in Utrecht Nederlands Kampioen straatvoetbal U12.

Na de poulefase al met een doelsaldo van +20 af te sluiten was het uiteindelijk in de halve finale Desto dat met 10-0 werd verslagen. In de finale onder toeziend oog van 300 supporters, waaronder Touzani, wonnen de U11 meiden de titel door met 3-0 te winnen van de leeftijdsgenoten van Rotterdam.

Ook de MO15 speelde mee en behaalde ook de finale. Na in de poulefase nog van tegenstander Utrecht Champions te hebben gewonnen, was de ploeg uit Leidse Rijn uiteindelijk in de finale wel de winnaar. Het won met 5-2. Toch kan ook MO15 terugkijken op een geslaagd toernooi met goed verzorgt voetbal wat indruk heeft gemaakt.

Met twee prachtige bekers, een cheque, een goodie bag en een uitnodiging voor een bijzondere wedstrijd komend seizoen op zak verlieten wij het prachtige Voetbalfestival weer richting Noord-Holland.

 

Foto: v.v. Reiger Boys 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!