Homepage » Hoofdnieuws » Torny over aankomend EK: ''Als we meedoen, spelen we voor de winst''

Torny over aankomend EK: ''Als we meedoen, spelen we voor de winst''

( 0 reacties)
Torny over aankomend EK: ''Als we meedoen, spelen we voor de winst''

KNVB-coach Jessica Torny maakte eerder vandaag de definitieve selectie van Oranje O19 voor het EK in Zwitserland bekend. Het EK vindt plaats van 18 tot en met 30 juli.

"We reizen met een erg jonge selectie af naar Zwitserland", zegt Torny tegenover OnsOranje. "Veel van de meiden met wie we ons geplaatst hebben voor dit toernooi gaan begin augustus immers mee naar het WK onder 20 in Frankrijk."

"Het is fantastisch en heel waardevol dat zo veel van onze speelsters deze zomer ervaring gaan opdoen op een groot toernooi", vervolgt de coach. "Tijdens het EK spelen we natuurlijk niet alleen om ervaring op te doen, als we ergens aan meedoen, spelen we voor de winst. We zitten in een sterke, uitdagende poule, maar dit is volgens mij alleen maar goed. We hebben er zin in en gaan ons best doen om wat moois neer te zetten."

Oranje trapt op 18 juli de groepsfase af tegen Italië. Op zaterdag 21 juli is Duitsland de tegenstander en de groepsfase wordt afgesloten tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken (24 juli).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!