Homepage » Hoofdnieuws » SC Heerenveen strikt nieuwe mouwsponsor: ''Maken graag deel uit van deze succesformule''

SC Heerenveen strikt nieuwe mouwsponsor: ''Maken graag deel uit van deze succesformule''

( 0 reacties)
SC Heerenveen strikt nieuwe mouwsponsor: ''Maken graag deel uit van deze succesformule''

SC Heerenveen heeft een nieuwe mouwsponsor. Luuk Wink Training & Advies heeft zich vrijdagochtend verbonden aan de Friese club.

"Wij zien in de speelsters en in het vrouwenvoetbal een grote potentie", licht Luuk Wink toe op de website van de club. "Wij maken graag deel uit van deze succesformule. Samen verder groeien en doorontwikkelen naar een hoger niveau, dat is ook waar Luuk Wink voor staat. Des te mooier is het dan om samen met SC Heerenveen de handen ineen te slaan en toe te werken naar het hoogst haalbare niveau."

Voorzitter Froukje Hofma is blij met het toetreden van de nieuwe mouwsponsor: "Persoonlijke ontwikkeling en het beste uit de mens willen halen, dat is waar Luuk Wink en SC Heerenveen zich sterk voor maken. Een doel hebben en daar keihard voor willen werken loopt als rode draad door de visie van beide partijen heen. Deze en andere gemeenschappelijke overeenkomsten maken dat ik erg blij ben dat wij Luuk Wink Training & Advies vandaag als nieuwe mouwsponsor aan ons hebben mogen verbinden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!