Homepage » Hoofdnieuws » Susanna vertrekt naar Belgische kampioen: ''Ik wil gewoon vlammen''

Susanna vertrekt naar Belgische kampioen: ''Ik wil gewoon vlammen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Susanna vertrekt naar Belgische kampioen: ''Ik wil gewoon vlammen''

Vanessa Susanna vervolgt haar carrière bij RSC Anderlecht. De 20-jarige aanvalster laat PSV na drie seizoenen achter zich voor een avontuur bij de Belgische landskampioen.

"Ik heb gekozen voor Anderlecht omdat het me al bekend was dat de trainer mij er heel graag bij wou hebben", vertelt Susanna op de website van haar nieuwe club. "Hij heeft echt laten zien en merken hoeveel vertrouwen hij in mij heeft. Dat is het mooiste wat er is en was een van de doorslaggevende factoren om hierheen te komen. Voor een speelster is vertrouwen heel belangrijk."

Haar snelheid is één van haar wapens, zo geeft ze aan. "Verder kan ik ook iemand passeren, heb ik een goede trap in mijn benen en kan ik goed afronden", aldus de aanvalster, die in de jeugd voor het Nederlands elftal speelde, maar nog niet tot een A-interland kwam.

"Natuurlijk blijft het nationale team altijd een ambitie. Maar nu wil ik vooral focussen op de club hier", zegt Susanna. Ze is gebrand op mooie prestaties bij de huidige kampioen: "Ik heb gezien dat het team afgelopen seizoen kampioen is geworden, dat wil ik dit jaar overdoen. Ik wil gewoon vlammen en mezelf laten zien aan de mensen die mij niet kennen. De Champions League is ook iets nieuws voor mij. Hopelijk kunnen we ver komen, ik ben blij en benieuwd om in die competitie te spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!